Axent Pastelini: елегантна серія з ефектом легкості

Весняна прохолода, перші сонячні промені та свіжість у повітрі – це все про колекцію канцтоварів Axent Pastelini. Унікальні відтінки створюють атмосферу спокою та розслаблення. Пастельні кольори асоціюються з елегантністю та вишуканістю. Вони надають затишних барв робочому місцю та викликають натхнення для навчання.

Вишукана канцелярія для офісу: розмаїття варіантів

Привабливі відтінки набули символічного значення та стали прикрасою канцелярських товарів, які ми використовуємо у повсякденному житті:

  • Ручка кулькова підкорює стильним витонченим виглядом та палітрою кольорів. Вона має чорнило, що швидко висихає та прогумований корпус, який забезпечує фіксацію руки під час письма. Чорнила одного стрижня Axent ручки зазвичай вистачає на 1100 м.
  • Олівець графітний має гладке матове покриття, твердість HB та зручно лягає у руку для створення графіків, креслень, малювання і записів. Він зроблений з якісної деревини та вражає тригранним дизайном у пастельних кольорах.
  • Швидкозшивач з кутовою кишенею допоможе систематизувати договори, квитанції, чеки та інші важливі документи. Пошук стане простішим та швидшим, а необхідні папери будуть у файлах та захищені від зовнішнього впливу. Кутова кишеня знадобиться для непідшитих аркушів та збереже їх поруч з потрібними файлами.
  • Планшет стане способом самовираження та ідеальним замінником твердої поверхні для письма на конференціях, презентаціях, виступах, нарадах тощо. Металевий кліп зручно та надійно затискає аркуші паперу, а обкладинка приємна на дотик і доступна у витончених пастельних кольорах.
  • Папка на кнопці об'єднає близько 50 аркушів у одному місці та потурбується, щоб вони зберігались без ушкоджень та втрат. Виріб представлений для двох форматів – А4 та А5.
  • Папка-планшет має прозору внутрішню кишеню, яка може знадобитись для додаткових записів, відокремлених листочків щоденника, планера, буклету з таймінгом заходу. Також у виробі присутні основі елементи планшета – приємна обкладинка, зручний механізм кріплення аркушів.
  • Папка на гумках вміщує все, що потрібно для роботи, навчання, домашніх справ. Наприклад, фотографії, дипломи, аркуші різного формату, журнали, документи, каталоги. Бічні клапани та корінець регулюються і можуть змінювати товщину виробу (від 4 мм до 35 мм), зважаючи на його вміст.
  • Папка конверт на кнопці знадобиться при транспортуванні та зберіганні рахунків, посвідчень, квитків, квитанцій, листів та інших паперових матеріалів. Виріб захистить від пошкоджень, пилу та втраті важливих документів у дорозі, заощадить час на їхні пошуки вдома.

Різновиди пастельних відтінків серії

Пастельні кольори мають низький рівень насиченості, часто їх називають «м’якими» через ніжний вигляд та мрійливі асоціації. У серії Axent Pastelini зустрічаються такі відтінки:

  • Блакитний – урівноважений, спокійний, який нагадує чисте безкрайнє небо. Папка-планшет у такому кольорі виглядає поважно і стримано.
  • Рожевий – ніжний, романтичний, що асоціюється з жіночністю, легким рум'янцем.
  • Неом'ятний – приглушений зелений, прохолодний весняний колір. Папка Axent на кнопці у цьому відтінку додасть свіжості та яскравості робочим будням.
  • Жовтий – радісний, помірно яскравий, що дарує позитивні емоції та схожий на тепле сонячне проміння.
  • Персиковий – теплий, злегка помаранчевий відтінок, який нагадує колір стиглих персиків.
  • М'ятний – колір бірюзи з відтінками блакиті. Асоціюється з морськими хвилями, природою та енергією водної стихії.
  • Бузковий – весняний, розкішний, який асоціюється з розквітом бузка. Канцелярські товари у цьому кольорі виглядають елегантно та надихають на творчість.

Гармонія кольору та практичність в Axent Pastelini

Обираючи канцелярію, найбільше звертаємо увагу на матеріал, зовнішній вигляд і зручність використання. У цій серії Axent представлені ручки з приємним на дотик корпусом та чорнилом, що не залишає зайвих слідів під час письма. Папки виготовлені з первинного поліпропілену, щільність якого гарантує стійкість до механічних пошкоджень, надломів та збереження гарного вигляду. Акцент канцтовари у пастельних кольорах додають нотку романтики й весняного настрою під час кожного використання.

Axent Pastelini – ідеальне поєднання відтінків та необхідної продукції для офісу, школи й дому!