Вибір Країни 2023 – канцелярія Kite

Бренд Kite – переможець всеукраїнської премії «Вибір Країни 2023» у номінації «Канцтовари року». Ця відзнака підтверджує, що українці нам довіряють та цінують нашу продукцію!

Відзнака Kite – ще більше переваг для наших клієнтів

  • Затребуваність продукції. Визначення переможців загальнонаціональної премії базується на неупередженому аналізі експертів та дослідженні уподобань покупців. Канцелярія Kite є лідером у своїй галузі та вже користується великою популярністю.
  • Довіра споживачів. Ексклюзивність статусу підвищує цінність товарів і привертає увагу до бренду. А отже сприяє зростанню лояльності споживачів та продажам.
  • Надійність бренду. Ми цінуємо довіру клієнтів та робимо усе, щоб не тільки виправдати усі очікування, але і випередити їх!
  • Медійна підтримка.. Клієнти стають ще більш прихильними до вибору продукції бренду, коли бачать у різних джерелах підтвердження того, що цей бренд перевірений, його обирають інші українці
  • Позитивний досвід. . Українці вже давно знайомі з продукцією Kite та на власному досвіді встигли оцінити усі переваги наших товарів. Адже канцтовари Kite вже понад 16 років на ринку України!

Чому українці обирають Kite

Якісна сировина та безпечні матеріали.Бездоганна функціональність.Емоційний привабливий дизайн.Постійне розширення асортименту.

Дякуємо за неупереджену оцінку нашої праці та визнання досягнень! Продовжуємо працювати над розвитком канцелярської галузі в Україні.