Нова флагманська серія Kite Classic – універсальна, креативна та завжди актуальна

Нова флагманська серія Kite Classic – універсальна, креативна та завжди актуальна

Відтепер Kite Classic – центральна окраса нашої колекції. Це базова серія постійного асортименту, в якій зосереджені товари усіх ключових категорій. При створенні цієї лінійки ми вибрали тільки найкраще: розробили унікальні дизайни, які ніколи не втрачають своєї актуальності, та залучили найкращих постачальників.

Бездоганна класика: універсальна серія для хлопчиків і дівчаток! Підходить усім та не залежить від трендів.

  • Лінійка Classic завжди залишатиметься затребуваною. Вона має нейтральні класичні дизайни, які ніколи не втрачають своєї актуальності.
  • Універсальна та приваблива для будь-якої цільової авдиторії. Це продукти, які витримають випробування часом і знайдуть відгук в серцях дітей будь-якого віку.
  • Дизайни упаковок є гендерно-нейтральними. Тому вони зацікавлять як хлопчиків, так і дівчаток.
  • Звичні для покупця біло-сині кольори – нейтральні, привабливі, приємні для ока.
  • Найширший асортимент серії охоплює такі категорії: гуаш, акварельні фарби, пластилін та приладдя до нього, кольорові олівці, фломастери, крейда та пастель, папір для акварелі та креслення, зошити для малювання, кольоровий (та білий) папір та картон, коректори, клей, лінійки, ножиці та пензлі.
  • Розвиваюча упаковка, що стимулює творчість. Дизайни мають незавершені елементи, які потрібно домалювати. Ілюстрації з додатковим простором для нових штрихів підштовхують до творчої взаємодії, адже так цікаво доповнювати композицію та відчувати себе справжнім дизайнером.