Світловідбивні елементи Kite: безпека – на першому місці

Світловідбивні елементи – всесезонний маст-хев для дітей та дорослих, який повинен бути в асортименті вашого магазину, адже ці товари потрібні кожному.

Носіння світловідбивних елементів на одязі – ефективний та доступним засіб зниження ризику дорожньо-транспортних пригод. Використання світловідбивачів для пішоходів та велосипедистів регламентується законом, адже завдяки цим аксесуарам, вони стають помітнішими для водіїв транспортних засобів. Це підвищує рівень безпеки для усіх учасників руху.

Світловідбивачі Kite представлені у різних форматах на будь-який смак. Їх можна комбінувати та носити усі разом. Чим більше флікерів – тим помітніші пішоходи на дорозі.

·         М’які світловідбивні підвіски. Мають приємну на дотик текстуру та різноманіття форм. Кріпляться за допомогою карабіну.

·         Світловідбивні браслети. Вони легко адаптуються під будь-який розмір. Їх можна носити на зап’ястку, на рамі велосипеду чи різноманітних аксесуарах.

·         Світловідбивні значки. Лаконічні, різнобарвні, оригінальні. Легко фіксуються на будь-якому одязі, рюкзаках, сумках, шоперах тощо.

·         Світловідбивні брелоки. Стильні та креативні. Мають карабін та фіксуюче кільце.

·         Світловідбивні магнітні кліпси. Надійно фіксуються за допомогою потужних магнітів. Їх зручно перестібувати на різний одяг, не залишаючи слідів.

·         Світловідбивні термонашивки. Фіксуються за допомогою праски. Клей активується під впливом температури, забезпечує надійне зчеплення з тканиною.

·         Світловідбивні шнурівки. Їх можна використовувати в тандемі зі спортивним взуттям або зав’язувати як креативну прикрасу на сумки чи наплічники.

Ознайомиись із повним асортиментом можна тут